Flamenco concert door Primos del Norte met Spaanse zangeres Erminia Fernández Córdoba in Teatro Munganga

Komende zaterdag speelt flamencogroep Primos del Norte in Teatro Munganga, Amsterdam met flamencozang van Spaanse zangeres Erminia Fernández Córdoba uit Den Haag onder muzikale begeleiding van flamencogitarist Arturo Ramón en percussionist Udo Demandt.

Na onze super drukke tour met operazangeres Tania Cross en de voorstelling ‘Carmen’ zijn we blij om ons weer eens als Primos del Norte te verenigen. Al in 2000 zetten we deze flamencoband op als vrienden met een uitgebreide achtergrond in de flamencomuziek en dat hoor je terug in onze composities, arrangementen en ons samenspel.

Leidend bij de Primos del Norte is het brede scala aan stemmogelijkheden van Erminia en de afwisselende begeleiding van flamencogitaar en percussie door Arturo en Udo. Soms werken de Primos del Norte ook samen met een flamenco danseres of -danser en zijn we in te huren als flamenco artiesten voor op feesten, bruiloften of andere gelegenheden. En deze zaterdag 11 mei kun je zelf meegenieten in theater Mungaga, Amsterdam.

Laat je in Spaanse sferen brengen!

Teatro Munganga Amsterdam

Za 11 Mei 2019, 20:30 uur
Entree € 12,50
Aan de deur: €15,00

Aanvang 20:30
Deuren open: 20:00

www.primosdelnorte.com

Flamencozangeres Erminia Fernández Córdoba met Primos del Norte por bulerías (De Camino) del album CD/DVD Doce Meses. Música: Primos del Norte Letra: Adolfo Ramón Video: Mónica Ruiz van Hattum

Comment