¡ Vamos a la Haya !

Theater De Nieuwe Regentes
Den Haag

MIDDAGPROGRAMMA
15:30 uur 

AVONDPROGRAMMA
19.30-23.30

Combi-ticket leerlingenpresentatie én Feria Online €15 | Kassa €17 | Tickets

TIP Kom ook eens naar de tweewekelijkse flamenco avond 'El Pub Flamenco voor flamenco concerten en jamsessies met flamenco zang, gitaar en dans in theater De Nieuwe Regentes, Den Haag


¡ Vamos a la Haya ! Flamencofestival Den Haag met flamencozang van Erminia Fernández Córdoba

Spaanse flamenco zangeres Erminia Fernández Córdoba heeft wortels in Den Haag en zal haar eigen stad verwarmen met de klanken van haar flamenco muziek tijdens dit jaarlijkse, Haagse flamencofestival. Samen met onder andere flamenco gitarist Arturo Ramón worden de dansvoorstellingen van de flamencoleerlingen begeleid met flamencozang, flamencogitaar en percussie. 

Kom genieten va de hele dag flamenco activiteiten, dansoptredens, workshops, film en een Spaans-Haagse Feria in theater De Nieuwe Regentes. Daarna luidt het flamencokoor van flamenco zangeres Maria Marin onder begeleiding van Erminia en Arturo de feria in (Spaans dansfeest) en komt er zeker nog een setje feestelijke flamenco nummers met de Haagse flamenco muziekgroep De Règâhs. Vámonos!

Ik vind het heel erg leuk om danseressen en dansers te begeleiden met flamencozang en stel me dienstbaar op om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Het geeft me heel veel voldoening als ik zie dat iemand geïnspireerd raakt en nog mooier danst met mijn zang erbij.
— Flamencozangeres Erminia Fernández Córdoba
‘Vamos a la Haya’ vind ik vooral heel leuk vanwege het sociale aspect. Er zijn heel veel leuke, aardige mensen en het is onwijs gezellig. Vooral het feest ’s avonds.
— Flamencogitarist Arturo Ramón

Comment