Introductie flamencozang en gitaarbegeleiding door Erminia Fernández Córdoba en Tjebbe Broek

VRIJDAG 14 JUNI
18:30-21:30
WMDC, Grounds Rotterdam
Niveau: zangers die van zingen en flamenco houden. Gitaristen die por Tangos kunnen spelen.
Aanmelden: tjebbe.broek@outlook.com (met vermelding van naam en discipline; gitaar of zang)

Houd je ook zo van flamenco én van zingen? Of speel je graag flamencogitaar por Tangos? En ben je benieuwd naar hoe dat nou werkt met flamencozang en gitaarbegeleiding? Meld je dan snel aan voor deze workshop door flamencogitarist Tjebbe Broek en Spaanse flamencozangeres Erminia Fernández Córdoba.

In deze eendaagse workshop maak je op een vrolijke en ontspannen manier kennis met het zingen en het begeleiden op gitaar van de flamencostijl Tangos. De workshop is onderdeel van de afstudeeropdracht van flamencogitarist Tjebbe Broek. Eerst krijgen de flamencozangers en gitaristen apart les en daarna staat de interactie tussen flamencozanger en flamencogitarist centraal. En het is die interactie die de flamenco zo kenmerkt en waardoor we een echt flamencofeestje kunnen bouwen!

Spaanse flamencozangeres Erminia Fernández Córdoba brengt met haar kleurrijke stem al jaren ongeëvenaarde flamencozang in Nederland. Erminia legt al haar passie, vrolijkheid en kennis in de zangworkshops. Ze geeft individueel zangles en coacht flamenco zangkoren door heel Nederland, maar ze zou nog veel meer flamenco zang door Nederland willen verspreiden. In de afgelopen jaren heeft Erminia meegewerkt aan verschillende cd's en opgetreden in de meeste Nederlandse theaters. En misschien heb je haar prachtige stem ook gehoord bij de flamenco opera Carmen.

Dus meld je nu aan!
Mail tjebbe.broek@outlook.com met vermelding van naam en discipline (gitaar of zang).

Flamencozang, flamencodans en flamencogitaar met Erminia Fernández Córdoba in Tivoli (Utrecht). Dans: Jessica Achten, Zang: Erminia Fernandez Cordoba, Gitaar: Tijn van der Sanden

Introductie flamencozang en gitaarbegeleiding

vrijdag 14 juni 18:30-21:30

WMDC, Grounds Rotterdam

Niveau: zangers die van zingen en flamenco houden. Gitaristen die por Tangos kunnen spelen.

Aanmelden

Mail tjebbe.broek@outlook.com met vermelding van naam en discipline (gitaar of zang).
Comment