Flamencofestival Rotterdam
Zaterdag 22 juni 2019 14.00 – 23.00
Podium Grounds
Kaartverkoop via www.grounds.nu

Tijdens de twaalfde editie van Flamencofestival Rotterdam kun je komen genieten van de flamencozang van Erminia Fernández Córdoba. Samen met tal van andere flamencoartiesten begeleidt deze Spaanse zangeres uit Den Haag de leerlingenvoorstellingen en zorgt ze voor een zonnige, authentieke flamencosfeer tijdens het flamencofestival.

flamencofestivalrotterdam-met Erminia Fernández Córdoba.jpg
Flamenco festival Rotterdam is een festival dat alle aspecten van de flamenco laat samenkomen en een ontmoetingsplek creëert voor nieuwsgierigen, amateurs en professionals op het gebied van de flamenco
— flamencofestivalrotterdam.nl

Flamencofestival Rotterdam brengt weer een ontzettend gevarieerd festivalprogramma in 2019 inclusief workshops en professionele flamenco optredens. Erminia verzorgt ‘s avonds de zangbegeleiding van flamencodanseressen Miki María Vos en Elena la Grulla in de voorstelling ‘Flamencos all together’ om 20.30 uur.

‘Flamencos all together’ Bailaoras: Miki María Vos y Elena 'La Grulla' Coreografía: Javier Latorre Música: Miguel Poveda - Homenaje a Morente Teatro: Paradiso, Amsterdam (Holanda)

Wil je Erminia Fernández Córdoba ook inhuren als flamencoartiest op jouw feest of partij? Boeken kan ook met flamencogitarist, flamencodanseres en percussie erbij. Het boeken van Spaanse flamencoartiesten gaat zo heel makkelijk en je haalt met Erminia warme Spaanse sferen naar jouw feest of gelegenheid met intieme muzikale momenten die je gasten niet snel zullen vergeten.

Bel of mail meteen! Tel: +31 (0)6 45 06 60 71 erminia@fernandezcordoba.comComment