Vanuit de kerstgedachte zal ik zondag a.s. 23 dec de longen uit mijn lijf zingen met Arturo Ramón en Miki Vos om de harten van jullie en zo veel mogelijk anderen te openen voor de slachtoffers van de oorlog in Jemen.

Jullie steun in de vorm van je aanwezigheid en eventueel een financiële gift zou onze harten verwarmen, zodat we er een echt flamenco-festijn voor Jemen van kunnen maken zondag. Arturo Ramón (gitaar), Miki Vos (dans) en ik (zang) staan op de kerstmarkt in De Hallen, Amsterdam en willen een zo groot mogelijke donatie bij elkaar brengen.

De donatie gaat naar UNHCR. Door de wapenstilstand is de belangrijkste haven in Jemen weer open en kan nu veel noodhulp goed op gang komen. Dit is dus het moment om te doneren!

Als zangeres heb ik ontdekt dat ik harten kan openen. Dat talent wil ik ook inzetten voor anderen, met in mijn achterhoofd vooral de afgrijselijke situatie van 1,5 miljoen kinderen die dreigen te sterven aan hongersnood in Jemen. Wij hebben alles, zij niets. Het verschil is te groot. De overheid zou hier volgens ons nog veel meer aan kunnen doen, maar zolang dat niet gebeurt willen wij zelf onze verantwoordelijkheid nemen als welvarende westerlingen en als artiest.

Laat de kerstgedachte je leiden en geef aan een ander! Wij kunnen het missen. Hopelijk inspireert dit meer artiesten hier in Nederland om hetzelfde te doen met hun talent. Want kun je zelf weinig missen? Zet dan je talenten in om geld op te halen.

Kun je niet aanwezig zijn zondag? Deel dit bericht dan alsjeblieft op je Facebook, zodat we toch zo veel mogelijk mensen zondag kunnen verwelkomen.

Flamenco voor Jemen

De Hallen, in de Passage tijdens de kerstmarkt

Zondag 23 december

16.00 uur - 17.30 uur

Dit meisje was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen en heeft me aangezet tot het ondernemen van actie. Malak komt uit Syrië, maar staat voor alle kinderen in de wereld die oorlog meemaken. Hopelijk inspireert ze ook jullie om ons te helpen.

Comment