16-09-2018

Zomerfestival Schoemaker Plantage, Delft - Bakemastraat 97L
15:15 - 16:45
Met Primos del Norte

Eerste Schoemaker Plantage Nazomerfeest: Een middag vol belevingen! 

Er is voor jong en oud van alles te doen tijdens het nazomerfeest in Schoemaker Plantage. Zo kun je luisteren naar de wereldse verhalen van een echte verhalenverteller, is er een interactieve kindertheatervoorstelling, zijn er diverse muziekoptredens etc etc

Mediterraan Terras

Primos del Norte is een flamencogroep die bestaat uit zangeres Erminia Fernández Córdoba, gitarist Arturo Ramón en percussionist Udo Demandt. Hun uitvoeringen worden niet alleen gekenmerkt door de subtiliteit van de muziek en de explosieve ritmische expressie, maar ook door de mooie stem van Erminia, die er altijd in slaagt het publiek aan te raken. 

Meer info

Professor Schoemaker Plantage Facebook profielfoto.jpg

Comment